Huiseigenaren

Bent u huiseigenaar en wilt u gratis en zonder commissie adverteren op deze site?

Heeft u zelf een vakantiehuis in Spanje en wilt u dit graag verhuren? Of bent u beheerder van een vakantiewoning, B&B of een kleinschalige of middelgrote verhuurorganisatie?

Maak dan nu gebruik van onze kennismakingsaanbieding en plaats uw huis gratis en zonder provisie vrijblijvend 6 maanden op Vakantiehuisinspanje.eu! Daarna ontvangt u van ons een mail of u wilt verlengen en betaalt u jaarlijks slechts 74,95 euro (ex. BTW) voor uw registratie. Indien u de registratie niet wenst te verlengen zullen wij uw huis na genoemde periode van onze site verwijderen.

Wij adverteren de huizen van vakantiehuisinspanje.eu op gespecialiseerde sites in Nederland en België. Verder zijn wij met onze vakantiehuizen actief op social media zoals Twitter, Facebook en Pinterest.

Aanmelden Vakantiehuisinspanje.eu
Voor het aanmelden van uw vakantiehuis vult u onderstaand formulier in.

Naam eigenaar (verplicht)

Adres eigenaar (verplicht)

Woonplaats eigenaar (verplicht)

Telefoon eigenaar (verplicht)

Mail eigenaar (verplicht)

Website (indien beschikbaar)

Naam huis (verplicht)

Eigendom type (verplicht)

Stad (verplicht)

Province (verplicht)

Aantal personen

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Zwembad

Huisdieren

Huurprijs vanaf

Beschrijving object

Extra eigenschappen

 Binnenzwembad Verwarmd zwembad Zicht op zwembad Jacuzzi Dakterras Terras Overdekt terras Balkon Zonnescherm gemonteerd Grote tuin BBQ Buitenkeuken Open haard Inbouwkasten Onafhankelijke keuken Wasmachine Afwasmachine Centrale verwarming En-suite badkamer Satelliet TV Nederlandse televisie Belgische televisie Duitse televisie Engelse televisie Internet / WIFI Spelletjescomputer Airconditioning Alarminstallatie Rolluiken Kluis Gastenverblijf Fitnesscentrum Lift Rolstoeltoegankelijk Garage Oprit Carport Automatische poort Gereserveerde parkeerplaats Bergzicht Zeezicht Panoramisch uitzicht Dicht bij golfbaan Dicht bij zee Urbanisatie Rustige locatie Huisdieren toegestaan Huisdieren niet toegestaan Niet roken Groepen jongeren uitgesloten

Door te klikken op Verzenden, geeft u aan dat u onze Algemene Voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

L E T O P ! ! ! DENKT U AAN HET VERSTUREN VAN FOTO´S VIA EEN SEPARATE MAIL!!!

Lees onderstaande informatie over het versturen van de bijbehorende 6 tot 8 foto´s (bij voorkeur in het formaat 1024 x 648 pixels). Stuur geen foto´s van “postzegelformaat”!
TIP: Lever foto´s aan van de binnen- en buitenkant van uw huis, bijvoorbeeld: front huis, zwembad, uitzicht, woonkamer, keuken, slaapkamer(s), badkamer(s). Geef de foto´s ook logische namen, bijvoorbeeld naam huis_zwembad etc.

U kunt de foto´s via een separate mail sturen naar: info@vakantiehuisinspanje.eu

Beschikbaarheidskalender.
U kunt een beschikbaarheidskalender (van het lopende en het volgende jaar) laten toevoegen bij uw huis. Mail ons voor de mogelijkheden.

Extra promotie van uw huis.
Na registratie kunt u uw huis bovendien nog eens extra onder de aandacht brengen door middel van zgn. promoties:

Blikvangers
Een blikvanger positie is de beste en meest efficiënte manier om aandacht voor uw woning te vragen. Blikvangers verschijnen bovenaan met grote foto op de homepage en zijn dus direct in beeld voor de bezoekers.

Met een blikvanger neemt de kans op reacties toe met gemiddeld 50%. Wilt u uw woning snel verhuren? Plaats dan nú uw woning als blikvanger! Prijs 30,00 euro. De looptijd voor een blikvanger is 30 dagen.

Last minute / vroegboekkorting
Een last minute / vroegboekkorting is de ideale optie om uw woning extra op te laten vallen op onze site. Last minutes / vroegboekkortingen staan altijd apart vermeld (met icoon). Prijs 20,00 euro. De looptijd voor een Last minute / vroegboekkorting positie is 30 dagen.

Om gebruik te maken van een van deze promoties hoeft u ons slechts een mail te sturen onder vermelding van de naam van de woning en gewenste promotie (blikvanger / last minute met tekst, prijs en betreffende data). U ontvangt vervolgens nadere informatie over betaling en wij zorgen voor de gewenste promotie.

Visitors: